Parteneriat pentru acces la Internet de 10Gb/s cu RCS & RDS

Continuăm să investim în infrastructura noastră de telecomunicații construită pe tehnologii care includ provideri de top precum noul nostru partener RCS & RDS. Prin acest parteneriat clienții noștri cât și utilizatorii acestora vor beneficia de o conexiune mai rapidă, fără latențe, susținută de cele mai bune tehnologii ce ... Continuare »

3rd Ian 2020
Mantenanta!

Buna ziua,tinem sa va informam ca intre datele 12/07/2018 si 13/07/2018 intre orele 07:00-24:00, vom face mari modificari generale la Data Center. Tinem sa va informam ca Data Center-ul nostru se va amplea la o noua adresa, unde vom avea un centru mai mare,si mai in siguranta.In tot acelasi timp, se vor modifica lista de ip-uri, si vi se va ... Continuare »

27th Iun 2018
Intrebari & Raspunsuri Support

-In cat timp se activeaza contractul?Maxim 15 minute de la confirmarea platii de catre banca noastra. In general conturile de gazduire sunt activate, in medie, cam in 3 – 5 minute totusi uneori poate dura mai mult dar niciodata peste 15 minute. Contractul de gazduire web nu poate fi activat daca domeniul completat in formularul de comanda ... Continuare »

27th Apr 2018
Termeni Si conditi

Termeni Si ConditiiNe străduim sa fim cât mai clari asupra a ceea ce clienții pot aștepta de la noi. În aceeași masură același Contract trebuie respectat și de către clienții Hostmgs pentru a putea menține bune relații comerciale și tehnice, precum și pentru a putea păstra integritatea și securitatea datelor găzduite pe serverele ... Continuare »

27th Apr 2018
Garanţie returnare plăţi

Garanţie returnare plăţi Puteţi testa fără grijă serviciile shared hosting oferite de Hostmgs timp de 15 de zile. Dacă in orice moment de-a lungul acestor perioade nu sunteţi mulţumit vă vom returna suma achitată. Cererea de renunţare trebuie trimisă către Departamentul Vanzări. Sumele achitate pentru inregistrări de domenii, ... Continuare »

26th Ian 2018

Powered by WHMCompleteSolution